Szobatermosztát keret nélküli

Vezetékes keretre szerelhető 230V-os tápellátású kétállású termosztátok

Vezeték nélküli keretre szerelhető 230V-os tápellátású kétállású termosztátok

Az ON/OFF szobahőmérséklet-szabályozók olyan modern eszközök, amelyeket a hőmérséklet pontos mérésére és szerkesztésére használnak a felhasználó preferenciáitól függően. A helyiségekben végzett munkájuknak köszönhetően elérhető a kívánt hő-kényelem, és ezzel egyidejűleg csökkenthetők a fűtési számlák.

ON/OFF helyiségszabályozó - hogyan működik
Az süllyesztett helyiségszabályozó egy fűtő- vagy hűtőberendezés vezérlésére szolgál. Ez lehetővé teszi, hogy a kívánt hőmérsékletet könnyen fenntartsa a helyiségben, jelet küldve arról, hogy szükség van-e az adott hőmérsékletre történő újrahevítésre vagy hűtésre. A keretes helyiségszabályozó vezeték vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a fűtőberendezések vezérlőjével, az adott modelltől függően. Az eszközök tápellátása 230V 50Hz.

Az ON/OFF helyiségszabályozók funkciói - a modelltől függenek.
Minden kétállapotú TECH Controllers helyiségszabályozó különféle funkciók támogatására van kialakítva. Először is, egy süllyesztett helyiségszabályozó lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását a napszaktól és az aktivitástól függően, legfeljebb 0,1 ° C pontossággal. Alapbeállítás az a nappali / éjszakai program, amelyben a felhasználó külön külön meghatározhatja a nappali és éjszakai hőmérsékletet, és meghatározza azokat az órákat, amikor az ON/OFF helyiségszabályozó elindítja a nappali és az éjszakai időt. A nagyobb kényelem és az időmegtakarítás érdekében lehetőség van a hőmérséklet programozására a süllyesztett helyiségszabályozóban 7 napra előre, a heti program segítségével. Viszont a kézi program lehetővé teszi bizonyos működési paraméterek manuális mentését. A hőmérsékletet ezután gombok segítségével közvetlenül az ON/OFF helyiségszabályozó főképernyőjéről állítják be. Amikor a kézi üzemmód aktív, az előzőleg aktív program szünetel a beállított hőmérséklet következő programozott változtatásáig.

Modelltől függően a süllyesztett helyiségszabályozó további funkciókat is elláthat, például az Optimum Start funkciót, azaz az intelligens fűtési és hűtési vezérlőrendszert, vagy a fűtési / hűtési módot, amely lehetővé teszi a készülék működési módjának kiválasztását. (a hűtő- vagy fűtőberendezés működtetése). Ha egy padlóérzékelő ON/OFF TECH helyiségszabályozóhoz van csatlakoztatva, akkor a padló hőmérsékletét is szabályozni lehet, és megakadályozni, hogy napsütéses napokon lehűljön.

A készülékek modern megjelenése
Az ON/OFF keret nélküli helyiségszabályozók olyan készülékek, amelyek nagy, könnyen olvasható kijelzővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a hőmérséklet egyszerű és gyors leolvasását. A beállításoktól függően más információk is beszerezhetők, pl. az aktuális idő. A TECH helyiségszabályozók használata nagyon intuitív, és semleges színüknek köszönhetően tökéletesen megfelelnek mind a hagyományos, mind a modern elrendezésnek. A TECH ON/OFF helyiségszabályozók elülső része üvegből készül, ami esztétikus megjelenést garantál.

A vezérlő beépítése
Minden helyiségszabályozó 60 mm keresztmetszetű szerelődobozba van felszerelve. ON/OFF helyiségszabályozók vezetékes modelljei esetén használja a mellékelt kommunikációs kábelt, amely a fűtőberendezéshez van csatlakoztatva. Minden zónához csak egy TECH helyiségszabályozó csatlakoztatható. A telepítés során érdemes emlékezni az alapvető szabályokra, vagyis ne helyezze az eszközöket erős napsütésű helyekre vagy külső falakra, hogy ne befolyásolja a mérési eredményt.

Részletes információkért pl. ON/FF helyiségszabályozó - hogyan működik, vagy hogyan lehet különféle beállításokat elvégezni, érdemes megnézni a kiválasztott eszközmodell felhasználói kézikönyvét.