Kandalló vezérlők

A fa hatékony égetése és a mindig optimális, beállított hőmérséklet elérésének képessége? Ilyen hatások érhetők el modern, elektronikus kandallóvezérlők használatával. Ez a megoldás vízköpennyel ellátott kandallófűtésre szolgál, amely biztosítja az energiahatékonyságot, a biztonságot és a használat kényelmét.

Hogyan működnek a kandallók vezérlői?

A kandalló vízköpennyel ellátott vezérlője mikroprocesszor segítségével szabályozza a légcsappantyú működését, amely oxigénnel látja el az égésteret. Ennek köszönhetően lehetséges a beállított égési hőmérséklet fenntartása. A kilépő víz állandó hőmérsékletének fenntartása viszont befolyásolja a kandallóbetét hosszabb élettartamát.
 

A kandalló vezérlője a keringtető szivattyúval és a második kiegészítő szivattyúval működik együtt. Ezenkívül a kandallóvezérlő szabványos érintkezőeleme egy feszültségmentes érintkező, amely lehetővé teszi egy további fűtőberendezés kezelését. Az égési levegő ellátás zökkenőmentes szabályozásának köszönhetően a láng nem alszik ki, és megakadályozza a gázok felhalmozódását.

Vezérlő kandallóhoz vízköpennyel - a használat előnyei

A kandalló vezérlő irányítja a kandallóbetétben a teljes fatüzelési folyamatot. Ennek köszönhetően a kandalló gazdaságosabban működik (a kandallóvezérlők fát takarítanak meg). Ezenkívül a kandalló vezérlője megvédi a fűtési rendszert a túlmelegedéstől és a fagyástól (e célból a kandalló vezérlője aktiválja a központi fűtés szivattyúját). A kandallóvezérlő használatával valós hatást gyakorolunk a környezetbe kerülő por és egyéb káros anyagok alacsonyabb kibocsátására. A füstgázokból kinyert hőenergia nem megy kárba, hanem fűtésre hasznosul.

EU- 391 zPID és EU-392 zPID - elegáns és funkcionális vezérlők kandallókhoz

A TECH Controllers cég kétfajta vezérlőt kínál EU-391 zPID és EU-392 zPID, kandallókhoz. Modern kandallóvezérlők, amelyek vízköpennyel rendelkező kandallók teljesítményét szabályozzák.

A legfontosabb funkciók, amelyek támogatják:

A kandallóvezérlők négy üzemmódban működnek: begyújtás, üzem, felügyelet, oltás. Működtetésük kényelmes LCD-kijelzővel történik. Fontos, hogy a bemutatott kandallóvezérlők távolról is kezelhetők. Ehhez egyszerűen csatlakoztassa az EU-505 vagy Wifi RS internetmodult a készülékekhez.