ON/OFF süllyesztett szerelésű szobatermosztát

Vezetékes süllyesztett, elemes, kétállású termosztátok

Vezetékes süllyesztett 230V-os tápellátású kétállású termosztátok

Vezeték nélküli, süllyesztett, akkumulátoros, kétállású termosztátok

Vezeték nélküli, süllyesztett 230 V-os tápellátású, kétállású termosztátok

Kétállapotú vezeték nélküli hőmérséklet-szabályozók WiFi-vel, 230 V-os süllyesztett

Az ON/OFF süllyesztett szerelésű termosztátok olyan modern eszközök, amelyeket a hőmérséklet pontos mérésére és beállítására használnak a felhasználó preferenciáitól függően. A helyiségekben végzett munkájuknak köszönhetően elérhető a kívánt hő kényelem és ezzel egyidejűleg csökkenthetők a fűtési költségek.

ON/OFF szobatermosztát - hogyan működik

Az süllyesztett szerelésű szobatermosztátok egy fűtő- vagy hűtőberendezés vezérlésére szolgál. Ez lehetővé teszi, hogy a szobában beállított hőmérsékletet könnyedén fenntartsa azzal, hogy egy jelet küld, amely tájékoztatást nyújt az adott hőmérsékletre történő újramelegítés vagy hűtés szükségességéről. A kétállású helyiségszabályozó vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a fűtőberendezések vezérlőjével, az adott modelltől függően. Az eszközöket elemek működtetik.

ON/OFF szobatermosztátok funkciói

Minden ON/OFF TECH Controllers szobatermosztát különféle funkciók támogatására van kialakítva. Először is, egy süllyesztett szobatermosztát lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet a napszaktól és az aktivitástól függően legfeljebb 0,1 ° C pontossággal kezelje. Alapbeállítás a nappali / éjszakai program, amelyben a felhasználó meghatároz egy külön beállított hőmérsékletet a nappalra és az éjszakára, és meghatározza azokat az órákat, amikor az ON/OFF szobatermosztát elindítja a nappali és az éjszakai időt. A nagyobb kényelem és az időmegtakarítás érdekében lehetőség van előre programozni a hőmérsékletet a süllyesztett szobatermosztát 7 napra előre, a heti program segítségével. Viszont a kézi program lehetővé teszi bizonyos működési paraméterek manuális mentését. A hőmérsékletet ezután gombok segítségével közvetlenül az ON/OFF szobatermosztát főképernyőjéről állítják be. Amikor a kézi üzemmód aktív, az előzőleg aktív program szünetel a beállított hőmérséklet következő programozott változtatásáig.

A típustól függően a süllyesztett szobatermosztát további funkciókat is tartalmazhat, például az Optimum Start funkciót, azaz. intelligens fűtési és hűtési vezérlőrendszer, vagy fűtési / hűtési mód, amely lehetővé teszi a készülék működési módjának (hűtés vagy fűtési rendszer működése) kiválasztását. Ha egy padlóérzékelő ON/OFF TECH szobatermosztáthoz van csatlakoztatva, akkor a padló hőmérsékletét is szabályozni lehet, és megakadályozni, hogy napsütéses napokon lehűljön.

A készülékek modern megjelenése

Az ON/OFF süllyesztett szerelésű szobatermosztátok olyan készülékek, amelyek nagy, olvasható kijelzővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a hőmérséklet egyszerű és gyors leolvasását. A beállításoktól függően további információkat is kaphat, például az aktuális időt vagy az akkumulátor töltöttségi szintjét. A TECH ON/OFF süllyesztett szerelésű szobatermosztát használata nagyon intuitív, és semleges színüknek köszönhetően tökéletesen megfelelnek a hagyományos és a modern elrendezésnek egyaránt. A TECH kétállású helyiségszabályozók elülső része üvegből készült, ami esztétikus megjelenést garantál. Az ideiglenes háttérvilágítás lehetővé teszi a mérés könnyű leolvasását sötétedés után is.

Eszköz telepítése

Minden süllyesztett szobatermosztát egy 60 mm keresztmetszetű dobozba van felszerelve. ON/OFF termosztátok vezetékes modelljei esetén használja a mellékelt kommunikációs kábelt, amely a fűtőberendezéshez van csatlakoztatva. Minden zónához csak egy TECH bináris helyiségszabályozó csatlakoztatható. A telepítés során érdemes emlékezni az alapvető szabályokra, azaz: ne helyezze a készülékeket erősen napos helyre vagy külső falakra, hogy ne befolyásolja a mérési eredményt.

Részletes információkért pl. ON/OFF szobatermosztét - hogyan működik, vagy hogyan lehet különféle beállításokat elvégezni, érdemes megnézni a kiválasztott eszközmodell felhasználói kézikönyvét.