Fűtésszabályozás Fűtésszabályozás

Fűtésszabályozás

Ezért fogja szeretni rendszerünket

...őszi idő van kint, de otthona a boldog melegség és kényelem oázisa. Az intelligens fűtési rendszer biztosítja, hogy a hőenergia ne vesszen kárba, amikor a háztartás tagjai a munkahelyen vagy az iskolában vannak. Amikor azonban a hazatérés ideje közeledik, a Sinum gondoskodik arról, hogy a ház a küszöbtől kezdve tökéletes hőmérséklettel burkolja be szeretteit.

Állítsa be a hőmérsékletet a napi ritmushoz ütemezéssel

A rendszer eléri a beállított értékeket, maximális kényelmet biztosít Önnek és szeretteinek, miközben megtakarítja a felesleges fűtést, amikor senki nincs otthon. Ugyanakkor a megfelelő időben aktiválódik, hogy biztosítsa az ideális hőmérsékletet, amikor a háztartás tagjai visszatérnek az iskolából vagy a munkából.

  • Hőmérséklet a napi ritmushoz igazítva
  • Ideális hőmérséklet meghatározott időpontokban és a hét napjaiban
  • Maximális komfort hőveszteség nélkül

Tekintse meg összes termékünket

Folyamatosan figyelje a statisztikákat és
szabályozza a rendszer teljesítményét

Egy tiszta vezérlőpult és egyszerű navigáció lehetővé teszi számára az egyszerű elemzést és az összehasonlítást több paraméterre - ahogyan Ön szeretné, bármikor! Valós időben ellenőrizheti a következőket:

  • Fűtés teljesítménye
  • Beállított hőmérséklet kontra aktuális hőmérséklet arány
  • Eredmények adott napon, héten, hónapon, és még több.

Ideális hőmérséklet az otthonában és az egyes szobákban.

Szeretné azonos hőmérsékletet beállítani az egész otthonában? Vagy esetleg csak a gyerekszoba hőmérsékletét emelné? Várjon csak egy pillanat! Ráadásul, ha ablakokat nyit meg, a rendszer kikapcsolja a fűtést, majd újra bekapcsolja azt, miután a szoba ki lett szellőztetve, hogy ne veszítsen hőenergiát.

  • Hőmérséklet az otthoni lakók egyéni igényeihez igazítva
  • Ideális hőmérséklet bármikor, nappal és éjszaka

Tekintse meg összes termékünket

Takarítson meg pénzt hatékony fűtéssel, és ne veszítse el a hőt feleslegesen, amikor nincs otthon senki.

Élvezze az ideális hőmérsékletet nappal és éjjel, egész évben. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és felejtse el a folyamatos fűtésszabályzást - hagyja, hogy a rendszer gondoskodjon róla Önért!