Keverőszelep vezérlés

A keverőszelep vezérlő egy prémium osztályú eszköz, amely lehetővé teszi a három- és négyutas szelepek és a szivattyú zökkenőmentes vezérlését. Ez a típusú vezérlő a modern központi fűtési berendezésekben vagy kazánházakban egyre pótolhatatlanabbá válik. Ezek olyan eszközök, amelyek a fő vezérlőtől függetlenül működnek. A modern telepítési megoldásoknak köszönhetően csökkentheti az energiaigényt, és egyúttal növelheti a ház lakóinak hő-kényelmét.

Keverőszelep vezérlő - mire használják

A keverőszelepeknek köszönhetően a betáplált vizet összekeverik a visszatérő vízzel, hogy elérjék a kimeneten esetleg állandó hőmérsékletet. A keverőszelepek működési elve állandó - a meleg és a hideg vizet összekeverik a megfelelő arányban. A szelep automatizálása, például a három- vagy négyutas szelepvezérlők biztosítják, hogy a szelep állandó hőmérséklet fenntartására törekedjen. A keverőszelepvezérlő kijelzője a hőmérsékletet jelzi. A vezérlés kényelmes gombokkal történik.

Különböző típusú vezérlők három- és négyutas szelepekhez

A TECH Controllers különböző típusú vezérlőket kínál a keverőszelepekhez, amelyek kiegészítő modulokkal vannak felszerelve és számos további funkciót látnak el. Az i-1 keverőszelepvezérlő kiegészítően együttműködhet két i-1 vagy i-1M szelepmodullal, ami lehetőséget ad összesen három keverőszelep kezelésére. Ezen felül időjárási programmal, heti programmal van felszerelve, és együttműködhet a helyiségszabályozóval. A háromutas és négyutas szelepvezérlők kétségtelen előnye a kazánba visszatérő víz túl alacsony hőmérsékletének védelme. A vállalat innovatív eszköze az i-1 CWU háromutas és négyutas szelepvezérlő. Ez egy fejlett keverőszelepvezérlő, amely további lehetőségekkel rendelkezik, például: szeleppumpa, további HMV keringetőszivattyú és potenciálmentes érintkező csatlakoztatása a fűtőberendezés elindításához.

Keverőszelep vezérlő - minden modern berendezéshez szükséges

Cégünk minden háromutas vagy négyutas szelepvezérlőjét modern kialakítás és kiváló minőségű anyagok jellemzik, ami biztosítja a problémamentes működésüket. Ezek olyan LCD kijelzők, amelyek hosszú évekig garantálják a teljes rendszer kényelmes működését.