Vállalat

Mikroprocesszoros eszközöket gyártunk a fogyasztói elektronikához. Mi vagyunk a legnagyobb lengyel gyártója a szilárd tüzelésű kazánok vezérlőinek. Lengyelország és külföldi vezető kazánvállalatok egyaránt bíznak szakértelmünkben. Készülékeinket kiváló minőségük és megbízhatóságuk jellemzi, sokéves tapasztalatunk eredménye.

 

o_nas

Szakterületünk a szén, szénpor, pellet, fa, valamint biomassza (zab, kukoricaszem, szárított mag) KF kazánok vezérlőinek gyártása. A KF kazánok vezérlőin kívül szabályozókat is gyártunk hűtőkhöz, hűtött pultokhoz, szennyvíztisztító telepekhez, gombafarmokhoz, három- és négyutas szelepek, helyiségszabályozók, sportpályák eredménytábláihoz.

Több százezer különféle típusú vezérlőt adtunk el, és sikeresen bővítjük kínálatunkat, ügyelve az ügyfelek elégedettségének biztosítására. Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer és számos tanúsítvány igazolja termékeink legfelsőbb színvonalát.

Cégünk története elsősorban azokra az emberekre összpontosul, akik létrehozzák őket, tudásukra, tapasztalataikra, elkötelezettségükre és kitartásukra. A jövőbeni terveink között szerepel a jó kapcsolatok fenntartása a termékeink címzettjeivel, új vásárlók megszerzése és új, kiváló minőségű termékek létrehozása.

 

A vállalat stratégiája:

Célunk, hogy megbízható termékeket nyújtsunk ügyfeleinknek.

 

Prioritásaink:

 

A Tech olyan vállalat, amelynek célja a siker elérése a fűtésszabályozó eszközök versenyképes és nehéz piacán. A nálunk dolgozó emberekre építunk; tapasztalataikra, tudásukra és ötleteikre.

 

„Nem elég a tudás, alkalmazkodni is kell; nem elég az akarás, cselekedni is kell.

Johann Wolfgang Goethe (1749-1832).

A Tech Controllers egy gyorsan növekvő lengyel vállalat, amely intelligens fűtésszabályozó eszközök tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A fűtési rendszer és a helyiséghőmérséklet szabályozásának modern vezérlőit 19 európai országba terjesztik, köztük Németországba, a Cseh Köztársaságba, Szlovákiába, Romániába, Spanyolországba, Oroszországba és Fehéroroszországba.

Intelligens fűtési rendszer minden otthonban

A szabályozókat a helyiség hőmérsékletének pontos mérésére, kényelmes szerkesztésére és a teljes fűtési rendszer hatékonyságának növelésére használják.
Ajánlatunk a következőket tartalmazza:

Az intelligens fűtésszabályozáshoz rendelkezésre álló eszközök között van mind vezetékes, mind vezeték nélküli telepítésre tervezett modell. A gyártás során a vezérlők megbízhatóságukat és hosszú élettartamukat garantáló teszteken mennek keresztül. A rendszer működésének és kényelmének növelése érdekében a vállalat további intelligens fűtési megoldásokat készített, köztük az eModul internetes alkalmazást, amely lehetővé teszi otthoni fűtés szabályozását bárhol, bármikor laptop, táblagép vagy okostelefon segítségével.

Modern fűtési rendszer - teljes kényelem és megtakarítás

Az intelligens fűtési megoldások lehetővé teszik a fűtéshez kapcsolódó két legfontosabb előny elérését: a kényelmet és a megtakarítást. Az egyes helyiségek hőmérsékletének külön szerkesztése a napszaktól, a szobatípustól és a háztartás tagjainak egyéni preferenciáitól függően. Ez a szabadság lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes hőérzetet biztosítja az egészséget és a jólétet. A modern elektronikával a fűtési rendszer hatékonyabban működik, kevesebb energiát használ, ami csökkenti a fűtési költségeket. Az intelligens fűtés pozitív hatással van a környezetre is.