Vezérlők

Az energiatakarékos otthonnak olyan rendszerre van szüksége, amely lehetővé teszi a hőenergia hatékony és eredményes kezelését. Erre a célra szabályozókat és hőmérséklet-szabályozókat telepítenek a fűtési rendszerbe. Bár a hőmérséklet-szabályozók kicsi készülékek, megbízhatóak és működőképesek. Az új technológiák otthoni bevezetése lehetővé teszi, hogy kevesebb munkával fokozza a fűtési rendszer irányítását, és minden nap élvezhesse otthonában a meleget.

Hőmérséklet szabályozók - a mi ajánlatunk

A TECH Controllers cég fűtési vezérlőket gyárt és forgalmaz minden típusú fűtőberendezéshez (vezérlők kazánokhoz, központi fűtéshez, keverőszelepekhez, központi fűtőszivattyúkhoz). Gyártunk kandallók és padlófűtésrendszerek hőmérséklet-szabályozóit, megújuló energiákhoz (napkollektorok, hőszivattyúk) vagy akár speciális szaunák hőmérséklet-szabályozóit is. A kínálatunkon belül a felhasználó választhat olyan eszközök között, amelyek különböznek a kialakításukban, az árban és a funkcionalitásukban. Ide tartoznak mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli telepítéshez elérhető hőmérséklet-szabályozók.

TECH vezérlők - minőség és megbízhatóság

A TECH Controllers egy olyan cég, amelynek célja, hogy az ügyfeleknek a lehető legmegbízhatóbb termékeket nyújtsa. A hőmérséklet-szabályozók kiváló minőségűek, funkcionálisak, esztétikusak és az ügyfelek eszközeinek igényeihez igazodnak. A gyártás minden szakaszában speciális ellenőrző vizsgálatokat hajtanak végre. A szabályozók és a hőmérséklet-szabályozók Lengyelország minden tartományában, valamint a többi európai piacon, köztük Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Romániában és Fehéroroszországban kaphatók. A fűtésvezérlő szabályozóknak köszönhetően a szobahőmérséklet szabályozása egyszerűvé vált. A társaság magas színvonalú szakemberekbe, speciális berendezésekbe és telephely bővítésébe fektet be. A vállalat sokoldalú fejlesztésének hatása az újabb, modern eszközök, valamint a korábbi modellekben bevezetett számos fejlesztés. A hőmérséklet-szabályozók precízen gyártott és létrehozott termékek a még nagyobb kényelem és a fűtési költségek csökkentése érdekében

Távoli fűtésszabályozás

A modern eModul alkalmazásnak köszönhetően a fűtés a világ bármely pontjáról vezérelhető. Az alkalmazás lehetővé teszi a működési paraméterek vezérlését és szerkesztését, pl. kazán, kandalló vagy napkollektorok, valamint módosíthatja a szobák hőmérsékletét. A vezérléshez mindössze egy laptop, táblagép vagy okostelefon internet-hozzáféréssel és EU-505 modul vagy WiFi RS modul szükséges. Az egyszerű, intuitív kezelés lehetővé teszi a fűtés távvezérlését tapasztalat nélkül. A felhasználó tetszőleges számú internetes modult rendelhet a fiókjához, attól függően, hogy hány vezérlő eszközt akar kezelni.