Vezérlők

Szobatermosztát
Még több
Szobatermosztát
Padlófűtés vezérlők
Még több
Padlófűtés vezérlők
Radiátoros fűtés vezérlők
Még több
Radiátoros fűtés vezérlők
Fűtésrendszer vezérlők
Még több
Fűtésrendszer vezérlők
Légtisztíó
Még több
Légtisztíó
Megújuló energia szabályozók
Még több
Megújuló energia szabályozók
Kandalló vezérlők
Még több
Kandalló vezérlők
Speciális vezérlők
Még több
Speciális vezérlők

Az energiatakarékos otthonnak olyan rendszerre van szüksége, amely lehetővé teszi a hőenergia hatékony és eredményes kezelését. Erre a célra szabályozókat és hőmérséklet-szabályozókat telepítenek a fűtési rendszerbe. Bár a hőmérséklet-szabályozók kicsi készülékek, megbízhatóak és működőképesek. Az új technológiák otthoni bevezetése lehetővé teszi, hogy kevesebb munkával fokozza a fűtési rendszer irányítását, és minden nap élvezhesse otthonában a meleget.

Hőmérséklet szabályozók - a mi ajánlatunk

A TECH Controllers cég fűtési vezérlőket gyárt és forgalmaz minden típusú fűtőberendezéshez (vezérlők kazánokhoz, központi fűtéshez, keverőszelepekhez, központi fűtőszivattyúkhoz). Gyártunk kandallók és padlófűtésrendszerek hőmérséklet-szabályozóit, megújuló energiákhoz (napkollektorok, hőszivattyúk) vagy akár speciális szaunák hőmérséklet-szabályozóit is. A kínálatunkon belül a felhasználó választhat olyan eszközök között, amelyek különböznek a kialakításukban, az árban és a funkcionalitásukban. Ide tartoznak mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli telepítéshez elérhető hőmérséklet-szabályozók.

TECH vezérlők - minőség és megbízhatóság

A TECH Controllers egy olyan cég, amelynek célja, hogy az ügyfeleknek a lehető legmegbízhatóbb termékeket nyújtsa. A hőmérséklet-szabályozók kiváló minőségűek, funkcionálisak, esztétikusak és az ügyfelek eszközeinek igényeihez igazodnak. A gyártás minden szakaszában speciális ellenőrző vizsgálatokat hajtanak végre. A szabályozók és a hőmérséklet-szabályozók Lengyelország minden tartományában, valamint a többi európai piacon, köztük Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Romániában és Fehéroroszországban kaphatók. A fűtésvezérlő szabályozóknak köszönhetően a szobahőmérséklet szabályozása egyszerűvé vált. A társaság magas színvonalú szakemberekbe, speciális berendezésekbe és telephely bővítésébe fektet be. A vállalat sokoldalú fejlesztésének hatása az újabb, modern eszközök, valamint a korábbi modellekben bevezetett számos fejlesztés. A hőmérséklet-szabályozók precízen gyártott és létrehozott termékek a még nagyobb kényelem és a fűtési költségek csökkentése érdekében

Távoli fűtésszabályozás

A modern eModul alkalmazásnak köszönhetően a fűtés a világ bármely pontjáról vezérelhető. Az alkalmazás lehetővé teszi a működési paraméterek vezérlését és szerkesztését, pl. kazán, kandalló vagy napkollektorok, valamint módosíthatja a szobák hőmérsékletét. A vezérléshez mindössze egy laptop, táblagép vagy okostelefon internet-hozzáféréssel és EU-505 modul vagy WiFi RS modul szükséges. Az egyszerű, intuitív kezelés lehetővé teszi a fűtés távvezérlését tapasztalat nélkül. A felhasználó tetszőleges számú internetes modult rendelhet a fiókjához, attól függően, hogy hány vezérlő eszközt akar kezelni.