Integráció Integráció

Integráció

Eszközökkel való integráció

Az open communication protocols használatának és a fűtés- és telepítési iparág vezető vállalataival való együttműködésnek köszönhetően a Sinum rendszer lehetővé teszi a következő eszközökkel való kommunikációt és vezérlést:
• hőszivattyúk (Modbus RTU/TCP)  • hővisszanyerők (Modbus RTU/TCP)  • klímaberendezések (Modbus RTU/TCP) • fogyasztásmérők (Modbus RTU)
•  audio eszközök (HTTP/MQTT)  • TECH vezérlő eszközök (TECH RS)

A Sinum rendszernek köszönhetően mindezen eszközöket egy helyről, egy alkalmazásból lehet kezelni.

Ezenkívül az API és kommunikációs protokollok használatának köszönhetően a Sinummal még több eszközt lehet integrálni.

Previo recepciós rendszer

A Sinum rendszernek köszönhetően integrálhatjuk a Previo Recepciós Rendszerrel. Most már automatikusan kezelheti a szobákat. A szobafűtés bekapcsol a foglalási időszak alatt, és automatikusan energiatakarékos üzemmódba vált a távozás után. A szállodája vagy vendégháza kezelése még sosem volt ilyen egyszerű.

Integráció a vezető gyártókkal Lengyelországban

Integráció az inverterekkel

Az inverterek és fogyasztásmérők integrációjának köszönhetően a Sinum rendszer hatékonyan képes nyomon követni és megjeleníteni az elektromos energiatermelési adatokat. A rendszerintegráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék és optimalizálják fotovoltaikus rendszerük teljesítményét.

Vezérelje a zenét otthonában.

Az audio eszközökkel történő csatlakozás révén most lehetősége van kedvenc zenéjét lejátszani, amikor hazaér. Ráadásul a zene most reggel is felkeltheti Önt, hogy jól induljon a napja. Támogatjuk többek között a következőket:

  • Yamaha MusicCast
  • Volumio

TECH SBUS

A TECH SBUS titkosított kommunikációs protokoll lehetővé teszi a Sinum rendszer vezetékes eszközeinek kapcsolatát a központi eszközzel. Ez lehetővé teszi a teljes rendszer funkcionalitásának kibővítését további modulokkal és eszközökkel. Más eszközök csatlakoztatása lehetővé teszi azok használatát jelenetekben és automatizációkban, hogy teljes mértékben kihasználják a Sinum rendszer előnyeit.

TECH RS

A TECH RS kommunikációs protokoll lehetővé teszi, hogy legfeljebb 4 TECH vezérlőeszközt csatlakoztasson a Sinum központi eszközhöz. Ezek olyan eszközök, mint a padlófűtés-vezérlők, hővisszanyerő szellőzőegységek, hőszivattyúk vagy pellet kazánok. Az integrációnak köszönhetően minden beállítás és paraméter egy helyen található, a felhasználó számára elérhető ellenőrzésre. Emellett együtt használhatók más eszközökkel, hogy jeleneteket és automatizációkat hozzanak létre. A kompatibilis eszközöket csak be kell dugni a Sinum központi eszközbe, és már használatra készen vannak.

MODBUS RTU/TCP

Ez egy nyitott Kliens-Szerver protokoll, amely lehetővé teszi az eszközök vezérlését. A MODBUS RTU/TCP RS-485 bemenetnek köszönhetően a Sinum központi eszközön keresztül bármilyen csatlakoztatott eszközt lehet vezérelni. Az eszköz vezérléséhez csak azt kell tudni, hogy a megfelelő címeket és kódokat a gyártó biztosította. Megjelenítheti és beállíthatja az eszközök paramétereit, és az automatizációk és jelenetek segítségével használhatja őket más eszközökkel együtt.

HTTP

Ez egy HTTP-alapú kommunikációs protokoll. Egyre több eszköz kínálja az interneten keresztüli távoli vezérlés lehetőségét. Ha az eszköz gyártója biztosít HTTP API-t, az eszközt integrálni lehet a Sinum rendszerbe, lehetővé téve a távoli vezérlést és az eszköz paramétereinek elérését. Emellett az automatizációk és jelenetek használatával koordinálhatja működésüket más eszközökkel, amelyek a Sinum központi eszközhöz vannak csatlakoztatva.

MQTT

Ez egy olyan protokoll, amely az eszközökkel való kommunikációhoz nem igényel magas sávszélességet. A protokoll üzenetek átvitelén alapul, amelyeket kliensek között egy központi szerver-broker segítségével továbbítanak. Megfelelő lekérdezések segítségével a Sinum rendszer képes kommunikálni az eszközökkel, amelyek ezt az adatátviteli protokollt használják.