További tartozékok

EU-C-2n

VEZETÉK NÉLKÜLI ABLAKNYITÁS ÉRZÉKELŐ
  • Termékleírás

VEZETÉK NÉLKÜLI ABLAKNYITÁS ÉRZÉKELŐ

Funkciók:
• ablaknyitási jel,
• fűtésszabályozás,
• kompakt méretek,
• diszkrét tervezés,
• hosszú élettartamú elem ER14250 S

Ablaknyitás érzékelők - jellemzők
Az ablaknyitás-érzékelő egy kicsi és diszkrét eszköz, amely lehetővé teszi, hogy még nagyobb megtakarításokat érjen el a fűtéskezelésben. Ez egy olyan eszköz, amely a zónafűtés vezérlő készlet kibővítését szolgálja. Az ablaknyitás-érzékelő vezeték nélkül kommunikál 868 MHz-en. Hosszú élettartamú elem működteti. Az ablaknyitás-érzékelők kompatibilisek a radiátorok vezérléséhez szükséges számos eszközzel, beleértve a padlófűtés rendszer vezérlők vezeték nélküli verzióit, a WiFi 8S vezérlőket, a WiFi 8S mini vagy az ST-16S WiFi funkcióval. Az érzékelők tökéletesen kiegészítik a radiátoros rendszert. A minimalista kialakításnak köszönhetően minden helyiségben jól mutatnak: klasszikusak és modernek.

Az érzékelők működésének elve
Ablaknyitó érzékelők észlelik és jelzik az ablak nyitását a helyiségben, megakadályozva ezzel a szellőztetés során az ellenőrizetlen hőveszteségeket. Az ablak kinyitásakor az ablaknyitás-érzékelő továbbítja a róla szóló információkat a fő vezérlőnek. A kapott információk alapján a fő vezérlő vezérli az elektromos működtetőket és bezárja őket egy adott zónába.

Az ablaknyitás érzékelő felszerelése
Az ablaknyitás-érzékelő felszerelése nagyon egyszerű. Először ragassza a kétoldalas szalagot az ablakkeret felső részére (nem a zsanér oldalán), majd az ablakérzékelő hátsó részét ragassza a szalagra. Ezután tegye rá az érzékelő fő részét. A C-2n ablaknyitás-érzékelővel ellátott készlet tartalmaz egy elemet és az ablakhoz rögzítendő szalagokat.

Bővítése

Fő illesztőprogram

EU-L-8e

EU-L-8e

VEZETÉK NÉLKÜLI VEZÉRLŐ TERMOELEKTROMOS SZELEPMOZGATÓKHOZ (8 ZÓNA)
EU-L-4 WiFi

EU-L-4 WiFi

Vezeték nélküli - vezetékes vezérlő termoelektromos szelepmozgatókhoz (8 zóna), beépített WiFi modul
EU-L-9r

EU-L-9r

Univerzális vezérlő termoelektromos szelepmozgatókhoz (8 Zóna)
EU-WIFI 8S

EU-WIFI 8S

Internetes helyiségszabályozó - vezeték nélküli radiátorszelepek vezérléséhez
EU-16S WiFi

EU-16S WiFi

Helyiségszabályozó - vezeték nélküli radiátorszelepek vezérléséhez