RS kommunikációval

Vezetékes falra szerelhető 12V DC tápellátású RS termosztátok

RS vezeték nélküli kommunikációs tartozékok

RS vezetékes hőmérséklet-szabályozók, amelyek 12 V egyenáramról működnek, süllyesztve

A hagyományos kommunikációval rendelkező  helyiségszabályozók mellett, a TECH Controllers RS kommunikációval rendelkező vezérlőket kínál. Kényelmes kezelést biztosítanak a helyiségek hőmérsékleti szintjének, valamint a fűtőberendezés paramétereinek. A helyiségvezérlők beépített szobahőmérséklet-érzékelővel rendelkeznek, amely méri a helyiség hőmérsékletét, valamint RS kommunikációs kábellel a kazán szabályzásához. Az RS kommunikációval ellátott helyiségszabályozó lehetővé teszi a fűtési rendszer összes legfontosabb paraméterének beállítását közvetlenül a szabályozóról, és befolyásolhatja annak működését anélkül, hogy lemenne a kazánházba.

RS kommunikáció - hogyan működik

Az RS kommunikáció a TECH Controllers adatátviteli protokollon alapuló kétirányú kommunikáció. Az RS kommunikációnak köszönhetően a rendszer további alárendelt elemeit csatlakoztathatja, amelyek támogatják a fő vezérlőt, és új funkciókkal gazdagíthatja azt

Helyiségszabályozó RS kommunikációval - működési elv

Cégünk multifunkcionális helyiségszabályozókat kínál RS kommunikációval, biztosítva a szobahőmérséklet, a kazán, a HMV tartály és a keverőszelepek kényelmes vezérlését a lakásból. Az RS kommunikációval rendelkező helyiségszabályozó képes együttműködni a kazán- és fűtésvezérlőkkel vagy a pelletszabályozókkal. A vezérlők együttműködésének egyetlen feltétele az RS kommunikáció. Az RS kommunikációval a helyiségszabályozóhoz csatlakoztatott fő egységtől függően sokféle funkciót képes támogatni. A helyiségszabályozónak köszönhetően ellenőrizheti a fő szabályozó által küldött hőmérsékletek nagy részét. Ha a helyiségszabályozó a kazánszabályozóhoz van csatlakoztatva, az lehetővé teszi a helyiség hőmérsékletének, a központi fűtési kazán hőmérsékletének és a melegvíz hőmérsékletének megváltoztatását. Abban a helyzetben, amikor az RS kommunikációval rendelkező helyiségszabályozók együttműködnek a szelepmodullal, szabályozhatják a keverőszelepek hőmérsékletét, illetve megtekinthető a külső hőmérséklet.

A helyiségszabályozók esztétikai megjelenése

Helyiségszabályozóinkat a modern design jellemzi, és a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Köztük vannak az eszközök különböző változatai. Mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli szobaszabályozót választotta. Az RS kommunikációval rendelkező helyiségszabályozók erős előnye esztétikus, minimalista megjelenésük. A nagy, érintőképernyők megkönnyítik a beállítások bevitelét, és befolyásolják a készülék belső megjelenésének vizuális megjelenését. Az RS kommunikációval rendelkező helyiségszabályozó programozható eszköz, így az Ön preferenciáitól függően külön hőmérsékleteket állíthat be különböző időközönként. Kényelmes megoldás a heti fűtési program.

EU-260 - RS kommunikációval rendelkező vezérlőkhöz

RS kommunikációval rendelkező vezetékes vezérlők esetén megvásárolhatja a vezeték nélküli kommunikáció készletét. Két modulból áll: a v1 modul egy dedikált megoldás az RS kommunikációval rendelkező fő vezérlő számára, és egy saját tápegységgel rendelkező eszközhöz való csatlakoztatásra szolgál. A v2 modul további eszközöket, RS kommunikációval rendelkező modulokat támogat, például az EU-280 szobatermosztátot.