Padlófűtés vezérlők

EU-L-4 WiFi

Vezeték nélküli - vezetékes vezérlő termoelektromos szelepmozgatókhoz  (8 zóna), beépített WiFi modul

Termékleírás

Az EU-L-4 WiFi kevert fűtési rendszerek vezérlője, amelyet a kazán és szelepmozgatók kezelésére terveztek, és szabályozzák a víz áramlását akár 8 KF zónában (max. 4 padlófűtési zóna, 4 vezeték nélkül vezérelt zóna).

A vezérlő legfontosabb padló- és radiátorfűtés funkciói

Az új, kisméretű szabályozó a vegyes fűtési rendszerekhez olyan eszköz, amely képes szabályozni a padlófűtési rendszer és a radiátoros fűtési rendszer működését. Az univerzális fűtésszabályozó lehetővé teszi 8 különböző zóna kezelését, köztük 4 zónát padlófűtéssel és 4 zónát radiátoros fűtéssel. A vezérlés a zónákba telepített érzékelők, szabályozók és termosztatikus működtetők segítségével történik. Az első négy zónában választhatunk vezetékes érzékelők és vezeték nélküli érzékelők vagy szobatermosztátok között, a többi zónában vezeték nélküli érzékelőket vagy szobatermosztátokat kell használni.

Online irányított vegyes padló- és radiátorfűtés

A padló- és radiátorfűtés vezérlője beépített speciális WiFi modullal rendelkezik, amely kényelmes, távoli paraméter-módosítást biztosít az eModul alkalmazásból. Az összes zónát tartalmazó főoldalon szabályozhatja a rendszerben futó eszközök állapotát és módosíthatja a hőmérséklet-beállításokat. Az alkalmazás segítségével beállíthatja az egyes zónák hőmérsékletét (állandó értéket vagy az időben korlátozott hőmérsékletet jelzi). Ezenkívül lehetőség van heti menetrend létrehozására, egy vagy több zónára egyszerre.

Vezérlő kialakítása vegyes fűtéstípushoz, az Ön igényeinek megfelelően

A vezeték nélküli és vezetékes fűtésszabályozó kiforrott és funkcionális eszköz. A készülék képernyőjének megjelenése az Ön igényeinek megfelelően alakítható a három rendelkezésre álló megoldás egyikével: WiFi - megjelenik a csatlakoztatott hálózat neve és a jelerősség, zónák - információk a zónákban lévő aktuális és beállított értékekről, további kapcsolatok - további vezérelt kapcsolatok adatai hetente. Ezenkívül megváltoztathatja az L-4 WiFi vezérlő kontrasztját és fényerejét padlófűtéshez és radiátoros fűtéshez, vagy beállíthatja az üresjárati időt, amely után a készülék képernyővédő üzemmódba kapcsol.

Termékparaméterek

Tápellátás 230V 50Hz
A szivattyú kimeneti terhelése 0,5 A
Terhelés az 1 - 8 kimenetekre 0,3 A
Feszültségmentes érintkező • / 1 A
Kommunikáció Vezetékes / vezeték nélküli
Vezérlő méretei [mm] 110 x 163 x 57

Letöltések

Kézikönyvek

Jótállási jegy