További tartozékok

EU-M-9r

Vezetékes vezérlő panel + WiFi modul (süllyesztett szerelés) - KIFUTÓ

Termékleírás

KIFUTÓ TERMÉK - A KÉSZLET EREJÉIG ELÉRHETŐ

KIFUTÓ TERMÉK - A KÉSZLET EREJÉIG ELÉRHETŐ

Vezetékes vezérlő panel + WiFi modul (süllyesztett szerelés)

Vezetékes kezelőpanel az L-9 R vezérlőhöz. Az M-9r vezetékes kezelőpanel olyan eszköz, amely javítja a hőmérséklet-szabályozást a helyiségekben, ahol egy 9-es sorozatú padlófűtési vezérlő van felszerelve. Ez egy dedikált megoldás az L-9 R vezérlővel való együttműködésre, és úgy készült, hogy lehetővé tegye az alárendelt helyiségszabályozók kényelmes vezérlését a rendszerben.


A vezérlő panel funkciói

Az M-9r panel a fő eszköz. Ez lehetővé teszi a fűtés üzemi paramétereinek kényelmesen történő vezérlését és szerkesztését akár 32 zónában. Az L-9R vezérlők központjával kényelmesen meghatározhatók a munkarendek, valamint külön beállítható a beállított hőmérséklet értéke. Ezenkívül az egyes zónák a panelről be- és kikapcsolhatók. A panel kijelzőjén további lehetőségeket is használhat, mint például a dátum és az idő beállítása, a képernyővédő, az ébresztőóra, a képernyőzár programozása.

A készülék telepítése és regisztrálása

A fűtésszabályozók vezetékes központját süllyesztett szerelésre tervezték. Érdemes megjegyezni, hogy a vezetékek helytelen csatlakoztatása károsíthatja a vezérlőt, ezért érdemes a telepítést megfelelő képzettséggel rendelkező személytől elvégezni. Minden L-9R vezérlőt regisztrálni kell az M-9r panelre. Ehhez az elején ki kell választania a regisztrációs lehetőséget az M-9r panelen. Legfeljebb 4 darab L-9 R vezérlő regisztrálható a központi panelre. A regisztrációt egymás után kell elvégezni, mert a több zónában történő egyidejű regisztráció sikertelen lehet.

A központi panel használata

A tiszta, érintőképernyő lehetővé teszi a másodlagos eszközök egyszerű kezelését. Az alárendelt zónavezérlők beállításainak elvégzéséhez elegendő a képernyő területére kattintani, tájékoztatva annak állapotáról. A fűtésszabályozók kezelőpaneljének kijelzője az Ön igényeihez igazítható a képernyőbeállítás funkcióval. Beállíthatja többek között a képernyővédőt óra vagy dátum formájában. Ezenkívül a felhasználó kiválaszthatja a vezérlő képernyő témáját, és be- vagy kikapcsolhatja a billentyű hangját.

Távoli rendszervezérlés

A beépített WiFi modul lehetővé teszi a rendszer kényelmes, távvezérlését. A felhasználó folyamatosan figyelemmel kíséri a rendszerben működő összes eszköz állapotát számítógépe, táblagépe vagy okostelefonjának képernyőjén. Az internetes modul engedélyezése és a DHCP opció kiválasztása után az illesztőprogram automatikusan letölti a helyi hálózat paramétereit, például IP-címet, IP-maszkot, átjáró-címet vagy DNS-címet.

Nem tartalmaz beépített hőmérséklet-érzékelőt

Letöltések

Kézikönyvek

Jótállási jegy